Image description

0702 - 16 98 59

tommy@myon.se

MYON Solution

Est. 1993

Image description

"Do or not do. There is no try!

Yoda

Om MYON Solution

 

1993 startade företaget och vi drev en butik i Arvika där vi sålde begagnade barnkläder, leksaker, barnvagnar m.m. Efter ca. sex år ändrade vi inriktning och gick mer och mer över till spelbranschen. Under några år var vi västvärmlands största butik med inriktning data och tv-spel. Vi jobbade även mycket inom samlarkort, film och serietidningar.


2002 såldes butiken och vi hade då även försäljning av hockeykort via nätet och den sidan finns kvar än idag på www.coolcard.se. Sidan drivs vidare av en av mina gamla samarbetspartners. De följande åren låg verksamheten nästan stilla och 2008 hade verksamheten gått över till att handla om konsulttjänster inom produktionsteknik samt fotografering. 

2013 öppnades nästa e-handelprojekt, spelmanual.se. En webshop där man kan köpa manualer och kartonger till gamla Nintendospel. Den sidan är fortfarande aktiv. 2014 var det invigning av vår nya butik i Västerås, Toms Corner (tomscorner.nu). Här hittar man inredning och presentartiklar som inte finns i alla andra butiker. Vi riktar oss mot mindre leverantörer och 2015 startade vi vårt senaste projekt inom e-handel, LiteRoligareInredning.se


Det var den korta verisonen och något brokiga historien om företaget som idag heter MYON Solution.

Myon är för övrigt en elementarpartikel som liknar elektronen men har en större massa. Det är även en ordlek, "My own solution" - min egen lösning, som hänvisar till när jag jobbade med problemlösningar inom produktionstekniken. Nu är verksamheten helt inriktad mot handel. MYON är dessutom en artist/DJ inom dance/trans-electronic.